search icon

Звездите

Пенелопе Крус подкрепи кампания на ПЕТА (снимки)

На плаката холивудската актриса гледа през голо рамо

Испанската актриса Пенелопе Крус осъди използването на естествена кожа, като позира на 21-метров билборд в рамките на кампания на ПЕТА.

На плаката холивудската актриса, която е омъжена за колегата си Хавиер Бардем, гледа през голо рамо, а до нея стои надпис "Give Fur The Cold Shoulder". Билбордът ще бъде показан пред Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

Той ще може да бъде видян по време на Седмицата на модата в Ню Йорк от 9 до 16 февруари. Подобни кампании ще бъдат проведени и в Лондон и Милано.

"Пенелопе Крус е включвана във всички класации за най-добре облечени жени в света и единственото нещо, което никога няма да я видите да носи, е кожа. Не можем да си представим по-подходяща емблема на модерната, бляскава жена, която знае, че няма нищо по-красиво от жена, която има убийствен външен вид, без да се налага някой да умира за това", заяви програмният директор на ПЕТА Ивон Тейлър.

Пенелопе е едно от известните имена, които напоследък говориха срещу използването на кожа. Преди нея Кели Озбърн, Пинк, Памела Андерсън и Ева Мендес също участваха в кампании на ПЕТА, пише БГНЕС.

Свързани новини