search icon

Любопитно

Алисия ще участва в сериала на Слави

Певицата целуна шоумена

Фолк звездата Алисия иска да се пробва като актриса. По време на снощното си гостуване при Слави Трифонов тя го попита дали може да участва в сериала, който шоуменът и екипът му подготвят.

Като истински джентълмен водещият на драго сърце прие офертата на Алисия, обещавайки й роля в продукцията. Той й предложи участие и в другите му бъдещи проекти – шоу, в което ще се коментират само сексуални теми, и предаване, в което ще се разиграват словесни дуели.

Алисия призна, че е много срамежлива и не желае да говори по интимни въпроси, пише bliasak.bg. В момента се чувствала много силна, защото не изпитвала нужда да опровергава писанията за нея в жълтата преса, за разлика от преди, когато не спирала да се обяснява.

По време на интервюто тя отказа да отговори на личните въпроси на Слави, сред които бе: „Защо те привличат само футболисти, а не обикновени момчета?“.

*Алисия (Снимка: disco.bg)

Изпълнителката само отбеляза, че и тя, и половинката й са обикновени хора. Певицата не назова името на настоящия си партньор Ники Михайлов, но пък направи нещо неочаквано. Тъй като се била хванала на бас, накара Слави Трифонов да се изправи и поставяйки ръка на рамото му, премери височината му като отбеляза: „А, по-висок си!“.

*Алисия и Ники (Снимкa:Story)

След това тя го накара да седне и го целуна по челото с думите: „Винаги съм искала да направя това“.

Разбира се, музикантите от „Ку-Ку бенд“ веднага отреагираха и се провикнаха: „Ооо, вратарчето!“.

Свързани новини