search icon

Любопитно

Мерцедесът на Емилия даде фира

След участие на певицата в Бургас мощното й возило не тръгнало и тя останала да пренощува в хотел в морския град

Сериозен автопроблем ''върза'' ръцете и краката на фолкдивата Емилия и вместо да се прибере вкъщи, бившата изгора на Коко Динев се принуди да остане за една нощ в Бургас.

Русокосата изпълнителка гостувала в дискотека в морския град, където заформила щур купон. Часове по-късно обаче на главата й се струпала неочаквана грижа - Мерцедесът й сдал багажа.

Свидетели на аварията разказват, че немското возило потеглило нормално от нощното заведение, но само след 500 метра взело да дава фира. Не помогнали и ''компетентните'' съвети на тримата мъже, които предвождали изпълнителката на тоталния хит ''Смелите си имат всичко''. Те дълго се взирали в лимузината, но компютърната й система не се предавала и представителите на силния пол стояли напълно безпомощни пред нея и само примигвали на парцали.

Малко след полунощ блондинката решила, че утрото е по-мъдро от вечерта и безапелационно отсякла - ще остане в Бургас. Емилия неслучайно избрала да пренощува в хотел, в който и друг път й се случвало да отсяда. За неин късмет повредата в автомобила била дребна и на сутринта била отстранена, пише lifestyle.bg.

Интересен факт е, че това не е първият автоинцидент на Емилия, свързан с дестинацията Бургас. През лятото, на път за морския град, тя катастрофира с джипа си BMW X5. Инцидентът бе сериозен и по чудо бившата половинка на Коко Динев се отърва само с уплаха.

Свързани новини