search icon

Любопитно

Мъж снимал голия Христо Йовов?

Секс компроматът срещу футболиста лъсна заради гей афера

Гей скандал назрява около шокиращите голи снимки на футболиста Христо Йовов. Ден след като срамните фотоси, правени преди десетина години, излязоха наяве, в спортните зали се заговори, че зад апарата по време на актовата сесия стой не жена, а мъж.

Подозренията, изказани от негови бивши съотборници в ''Левски'', се опират на факта, че преди време той и още няколко ритнитопковци от синия отбор бяха набедени в скандални оргии.

Според писанията в пресата футболистите редовно си устройвали чутовни вакханалии с участието на красиви мадами, но и момчета. Разгорещени от страсти, играчите се отдавали на ласки и с двата пола на принципа ''кой когото свари''. Дали Йовов, който по онова време е звезда в ''Левски'' е участвал в оргиите?

Съмненията, че е позирал за скандалните снимки пред мъж, обаче се засилват и от факта, че компроматът е пуснат анонимно след няколко изказвания на футболиста срещу еднополовия секс. В спортните среди упорито се мълви, че снимките са изпратени на журналисти като отмъщение на обиден бивш партньор на Христо Йовов, пише lifestyle.bg.

Свързани новини