search icon

Любопитно

Фахрадин и съпругата му работят за наследник

Преди няколко месеца актьорът Фахрадин Фахрадинов, който се ожени за своята любима Владимира призна, че ще осинови нейното дете

Преди няколко месеца актьорът Фахрадин Фахрадинов, който се ожени за своята любима Владимира призна, че ще осинови нейното дете от предишна връзка

Малкият Марк на Владимира бил изключитлено близък с Фери и го възприемал като свой баща. Въпреки че тримата са щастливи, актьорът не крие, че иска да има и собствено дете. Младоженците вече правили опити за свой бъдещ наследник, пише bliasak.bg.

"Да сме живи и здрави, животът е пред нас" - разказва той и отрича да му липсва нещо от ергенския живот.

В момента актьорът е изоставил плановете си за емиграция в САЩ, които публично бе обявил, и се е посветил на постановката "Горката Франция", където се изявява като продуцент.

Противно на слуховете, че Фери не изненадва жена си с любовни обяснения и закачки в социалната мрежа, той призна, че продължава да го прави, но този път номгат да ги видят само и единствено техните приятели.

Младоженците се запознаха преди девет месеца в "Пирогов" , където Влади била завела невръстния Марк Антоний на преглед. Атрактивната люлинчанка потърсила Фери във Фейсбук и любовта им пламнала още на първата среща.

Свързани новини