search icon

Любопитно

Вихра ще се вихри в БНТ

От известно време насам брюнетката често може да бъде засечена да пие кафенце с важна клечка от БНТ

След като опосумът Иван Христов разкара бившата си жена Вихра от ''Станция Нова'', за да угоди на любовницата си Ирина Сарачинова, отчаяната Вихра май ще се намести в БНТ.

Според запознати самата Вихра не можела да търпи да вижда нон – стоп жената, която й отне мъжа под носа и сама си подала оставката, но дали това е така остава тайна. При все обаче Вихра изглежда е доста съвестна и отговорна майка, и преди да предприеме каквито и да било действия си е изпекла работата, за да не остане без пари и да се налага да се моли на бившия си мъж да издържа нея и дъщеря им Ава, пише skandalno.net.

От известно време насам брюнетката често може да бъде засечена да пие кафенце с важна клечка от БНТ явно, за да съумее да се намърда съвсем скоро в държавната телевизия и да припечелва достатъчно. Ако се вярва на мълвата Вихра вече си е изпекла нещата и съвсем скоро ще завърти собствено предаване по националната телевизия, което се очаква да се превърне в хит поради набъбналата й слава покрай изявите и в Нова телевизия.

Изглежда, че бившата половинка на Иван Христов също е намерила начин да му натрие носа и е много вероятно чрез изявите си в БНТ да конкурира новата му любов Ирина Сарачинова и сълзливата й рубрика в ''Станция Нова''.

Свързани новини