search icon

Любопитно

Любовницата на Карамански, Нели Атанасова заживя в мизерия

Последната изгора на Иво Карамански сексапилната хубавица Нели Атанасова заживя на ръба на мизерията

Последната изгора на Иво Карамански сексапилната хубавица Нели Атанасова заживя на ръба на мизерията. Това сподели самата тя в свое телевизионно интервю.

След като Иво Карамански бе убит на екс тв водещата и се наложило да продаде жилището, което Кръстникът й подарил приживе. С парите от продажбата настоящата половинка на актьора Александър Сано – Среброто, който се подвизава в тв хит ''Под прикритие'' си взела двустайно панелно апартаментче. През май 2011г. обаче Нели роди и своята втора рожба от Сано, при което вече четиричленната фамилия буквално се натъпкала в малкия й апартамент.

Наследникът на Карамански пък вече е поотраснал и поискал собствена стая, при което на влюбените гълъбчета им се наложило да се изнесат буквално на терасата. Сано и Нели се е възползвали от голямата и просторна тераса и я превърнали в своя стая и лично пространство в тясното жилище. Що се отнася до множеството слухове, че сина на Нели Атанасова е наследник на огромното богатство на баща си, Нели приема тези хорски приумици с голяма доза смях, пише skandalno.net.

Хубавицата признава, че за всички би било добре, ако е така, защото нямало да им се налага да се тъпчат като сърнели в двустайното жилище, но според любовницата на Карамански той бил голям прахосник и не е оставил почти нищо след смъртта си.

Свързани новини