search icon

Любопитно

Цветанка на Веско си ляга с арабин

Цветанка доказа, че приказките й за любов и преданост към Веско Маринов са били лъжа

Русата лисичка се бе ориентирала към певеца, който е много близък с един от силните на деня – Цветан Цветанов. Вкопчена в капиталите на мъжа си Цветанка си направи салон за красота в кооперацията, в която живееха.

И като жена, която има всичко, но не знае какво да прави със свободното си време, Цвети си направи списание. Съдружничка в него й е прочутата фенка на браковете и разводите – Миглена Ангелова.

Цветанка и Веско се разделиха и на русокосата бивша съпруга не й трябваше много време, за да си намери нов спонсор. Скандалното в случая е, че става дума за мастит бизнесмен с тъмно минало – арабинът Махер Хасан. Цветанка се вози на ''Майбах'' и е била забелязана да интимничи с мургавото си завоевание в столичен бар, пишат от hotarena.net.

В миналото скандален таен доклад свърза Хасан със Златко Баретата и тайните схеми за износ на амфетамини, в които се споменаваха имената на Мето Илиенски, Коко Динев, митничари и високопоставени служители на МВР. Данните от доклада така и не се доказаха и бяха определени като компромат насочен срещу ББ.

Сега Махер Хасан е съдружник на осеменителя Коко Динев – двамата притежават казино.

Цветанка е надушила големите пари и това е безспорен факт, а доколко е влюбена – времето ще покаже. Хасан притежава фирма за търговия с плодове, туроператоска фирма и строителна компания. Освен всичко, участва в дружества за търговия с капитали – австрийски и иракски.

Преди време един от многобройните скалдове, които притежава Хасан, изгоря до основи. Той има десетки помещения, които дава под наем на търговци, за да съхраняват стоката си, предимно китайци. Полицията така и не излезе с официално становище кой и защо е опожарил склада.

Бизнесменът обича да сменя жените, преди време той бе забелязан със силиконова красавица в Студентски град. На едно откриване на мебелна къща бе счупил спалня, на която седнал заедно с мощната бизнес дама Ваня Червенкова, мълвата носи, че това не е бил първият път, в който са делили и чупили легло заедно.

Свързани новини