search icon

Любопитно

Деси Банова сама планира сватбата си

Чаровната синоптичка сама ще организира сватбата, отказва се от сватбени агенти

Доскоро синоптичката Деси Банова твърдо вярваше, че двама души могат да бъдат щастливи и без брак, но бе приятно изненада от приятеля си Ивайло.

Навръх Коледа дългогодишния любим на Деси и предложи брак, изненадвайки я с диамантен пръстен.

Макар и много изненадана чаровната синоптичка каза заветното „да“ и си призна, че подобно на повечето жени и тя си мечтае да има собствена сватба, пише blife.bg. Двойката планира да сключи брак чак в края на пролетта или началото на лятото тази година, но Деси вече планира нещата за празненството. Според слуховете блондинката смята изцяло да се довери на собствения си вкус и представи за празника, вместо да наема сватбена агенция. А и има богат опит в организирането на сватбени партита.

Преди време Деси откри собствена сватбена агенция и дори сформира малък екип от хора. Така ме, не е изненадващо ако реши да изпипа всеки детайл по сватбеното тържество разчитайки на себе си и избраните от нея хора. Засега къдрокосата водеща няма конкретни планове относно роклята и тържеството, тъй като с любимия си Иво все още не са избрали дата. Но веднага щом бъде уточнена и тази подробност Деси ще започне с подготовката за бъдещата сватба.

Свързани новини