search icon

Съдби

Джуджи от ''На кафе'' заминава за Кейптаун при Лора Виденлиева

Владимир Грашнов ни купи специален ресторант, за да можем всички от фирмата ни да празнуваме заедно на празниците!

Деляна Маринова - Джуджи е колоритната ководеща на Гала от ''На кафе'' по Нова тв. Най-позитивното същество в тв ефира Джуджи освен че е рамо до рамо в студиото на най-рейтинговия сутрешен блок и в живота е вярна нейна приятелка. Преди да изгрее обаче звездата на темпераментната Джуджанка, тя дълги години е личен асистент на Владимир Грашнов - от 1991 година та чак до смъртта му.

Маститият легендарен бизнесмен и съпругата му Лора Виденлиева стават и кумове на сватбата на Деляна Маринова със съпруга й Константин и даже се бракосъчетават във фамилната им къща в ''Драгалевци''. Джуджи има и 15-годишен син, кръстен на татко си Косьо, който свири в рокбанда и е нейната голяма гордост.


- Къде планирате да пътувате семейно като дестинация, знам, че имате тази традиция от години, сами или с приятели сте се организирали?

- Решихме да гостуваме на кумата ни в Кейптаун, но малко закъсняхме с резервацията на самолетните билетите и сега имаме малък проблем с това. Мисля обаче, че всичко ще бъде О.К.

- Значи пак при Лора Виденлиева ще празнувате, както обикновено?

- Познааа! /смее се - б. а./. Лора е страхотна купонджийка и много добре организира всякакви събирания, винаги си прекарваме незабравимо, събираме се всички и е голяма веселба. Тя наистина умее да създава много настроение за хората, които обича.

- Пазиш ли някой неин незабравим подарък, който за теб има специално значение и символика, какъв е и защо е скъп за теб?

- Имам един разкошен пръстен, подарък от Лора и Владо, който много си обичам. Вярвам, че винаги, когато го нося, ми се случват само хубави неща и много ми върви. Всичките ми подаръци от нея са ми много скъпи, защото тя ме познава много добре и винаги знае какво да ми подари, знае кое би ме зарадвало.

- Твоят дългогодишен работодател, ментор и кум Владимир Грашнов сигурно е правил големи купони в офиса на фирмата си през годините... Разкажи някоя забавна случка с него, с какво обичаше да радва служителите си, какви награди ви е връчвал за края на годината в празничния ден, канил ли е известни изпълнители - певци и актьори, кои по-точно?

- Да, Владо също много обичаше да се забавлява и правеше страхотни купони за служителите на фирмата. И понеже бяхме голяма фирма, си спомням, че най-трудното нещо беше да намерим подходящо място, където да могат да се съберат всички служители. Накрая той дори направи заведение – ''Планета 088'' /ресторанта до „Дома на киното” - б. а. /, ако си го спомняш, така че това стана мястото, където си правехме всички партита впоследствие. Да, канеше и много известни изпълнители, повечето от които му бяха лични приятели – Стефан Димитров, Орлин Горанов, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Катето Евро… няма да ми стигне мястото да ги изброя всички…

- В един сигналножълт сайт прочетох, че си се уредила в ''На кафе'' с ''лесна работа в късното утро за 3 минути'', а пък в кулинарното шоу ''Черешката на тортата'' /наречено там идиотско!/, ти си показала ''скромния'' си дом с басейн, зимна градина и екзотични декорации, донесени от Африка, където хайдамата обича да пътува”. Обиждат ли те такива писания?

- Само човек, който не е работил в телевизия, може да си мисли, че работата е лесна. Дори зад едни три минути в ефир стоят часове работа. Това на теб ти е ясно, но въобще не смятам да се обяснявам на останалите нито за работата си, нито за къщата си. Такива писания въобще не ме интересуват, не ги чета, а колкото до негативизма и завистта – това са чувства, които липсват в моя живот и у хората, които ме заобикалят. Пак ти казвам – тези отрицателни чувства отравят само този, който ги изпитва. А това е въпрос на личен избор, цитира blitz.bg.

- На Коледа се случват чудеса, ти на какво чудо се надяваш в този момент от живота ти и искаш да ти се сбъдне най-силно?

- Всеки един нов ден за мен е чудо, с нетърпение чакам сутрин да се събудя и да се усмихна на света, така ще бъде и на Коледа! /продължава да се смее, само както тя умее - б. а./.

Свързани новини