search icon

Любопитно

Новогодишен тоалет според зодията

На шега или не, представяме ви по един възможен вариант на новогодишната ви визия, изцяло съобразена със зодията ви

На шега или не, представяме ви по един възможен вариант на новогодишната ви визия, изцяло съобразена със зодията ви.

Дамите Овен ще изглеждат добре в оранжев тоалет при посрещането на годината на Водния Дракон – това ще намали тяхната раздразнителност и ще ги превърне в кралици на празника.

За жената Телец е подходящ тоалет в синьо, съчетан с черни елементи или аксесоари. Това строго съчетание ще помогне за намиране на вътрешно спокойствие.

За Близнаците е подходящ тоалет в зелено и жълто, като се изберат възможно най-нежните нюанси на тези цветове.

Дамата Рак ще празнува като кралица в тоалет в лилаво или светло синьо.

За Лъвиците е най-подходящо да изберат тоалет в златно, а ако са прекалено консервативни и им изглежда лъскаво, да го заменят с нюанс на жълтото.

Девите имат голям избор при посрещането на годината на Водния Дракон – за тях са подходящи червените нюанси, зелените, лилавите и сините цветове.

Дамата Везни е свободна сама да направи своя избор, но все пак според звездите най-добре ще се чувства в тоалет, който е в успокояващо светлозелено.

Скорпионите ще имат късмет през цялата година, ако посрещнат Водния Дракон в бял тоалет. Стрелците да изберат жълтото, ако искат да заложат на любовта през 2012 година.

За тях се препоръчва черна рокля със златни елементи. За Козирозите е подходящ зеленият цвят, независимо от неговия нюанс.

Дамата Водолей ще посрещне годината на Дракона в жълто или оранжево, за да се чувства комфортно през цялата следваща година, която ще й донесе много промени.

За Рибите най-подходящи са тоалетите в червено или жълто, а през цялата следваща година е добре да съчетават черното и бялото в тоалетите си.

Източник:

Свързани новини