search icon

Любопитно

Диляна Попова отрязала Бербатов

Футболистът крие нещастна любов

Футболистът Димитър Бербатов крие нещастна любов по манекенката Диляна Попова.

Увлечението му датира от времето, когато красавицата тъкмо се била разделила с певеца Дичо. Бербатов пък изживявал криза в отношенията си с постоянната си спътница Елена, пише „България Днес“, цитира kliuki.net.

Попова и Бербатов се срещат случайно на светско парти в София. При вида на дългокраката хубавица футболистът буквално губи ума си.

Той веднага разпитал верния си приятел Тошко Кючюков коя е непознатата за него девойка. За ужас на Бербо, когато се запознава с Диляна, брюнетката не проявява интерес към най-добрия ни футболист. В модните среди Попова е известна именно със странния си вкус за мъже. Голямата й любов си остава нисичкият и гологлав Дичо, а първото й гадже
в родния град Гулянци също нямал слава на красавец.

Футболният национал е толкова пленен от красотата на манекенката, че я кани на среща след запознанството им. Попова отказва. Самата манекенка категорично отрича да е имала авантюра с играча на „Манчестър Юнайтед“.

*Бербатов (Снимка: Bulphoto)

„Никога не съм имала нещо лично с Бербатов. Естествено, че сме се засичали по светски събития, но дотам. Разбира се, нищо лошо не мога да кажа за него. Той е красив мъж, но със сигурност не е мой тип“, откровена е актрисата от „Стъклен дом“.

Бербo не е единственият, чиито мераци Диляна е отрязала. Синът на Стоил Славов – Жоро Главата, също неведнъж е пробвал късмета си при брюнетката. Дори митичният бос Таки не успя да кротне Попова. Двамата изкараха заедно само няколко месеца.

Колкото и да е невероятно за една манекенка, която е и една от най-красивите жени у нас, в момента тя си ляга сама. „Сама съм. Като че ли жените сме мазохистки и ако мъжът тича след теб и изпълнява всичките ти желания, започваш да се дразниш. Ако не ти обръща внимание, пак се ядосваш. Често съм си мислела, че нямам късмет в любовта. Може би просто не съм срещнала подходящия човек. Когато се появи, всичко ще се нареди“, философства Диляна.

Свързани новини