search icon

Любопитно

Бони: Не се срамувам, че съм циганка

Пеенето и детето ми дават сила да живея

Днес една от най-обичаните чалга диви - Бони, празнува 38-я си рожден ден. Родената в Сливен ромска перла на поп фолка по традиция ще сподели личния си празник с много верни приятели и колеги.

Бонка Илиева, както е истинското име на певицата, има славата на една от най-лъчезарните представителки на гилдията, която рядко влиза в разправии и интриги с колежките си. Именно затова се очаква цял ден телефонът й да прегрее от честитки и благопожелания за рождения ден, пише вестник "Всеки ден".

Пътят на Бони към голямата сцена никак не е лесен. Изпълнителката признава, че дължи славата си единствено на гласа, с който я е дарил Бог. Бони никога не е криела, че е от ромски произходи дори не се обижда, когато я наричат с популярното за етноса име "циганка".

"Не се срамувам, че съм циганка. Хората не си избират какви да се родят. По-важното е да имат добри сърца, да се уважават и да зачитат личната си свобода. Аз съм прекалено земен човек, никога не съм мислила, че съм звезда или нещо подобно. Приемат ме като певицата, която уважава народа , искам да съм близо до почитателите си. Това, че Бог ми е дал глас и съм певица, не ме прави по-различна. Аз съм тук на земята, за да веселя хората, така че ще пея докато съм жива", категорична е Бони.

Свързани новини