search icon

Любопитно

Азис пее без пари на сватбата на Александра Арабаджиева

Краля на фолка ще пее без пукнат лев на венчавката на годината, която ще сроди два олигархически рода

Костинбродският славей – Азис – най-после си намери майстора или както се казва в популярната народна мъдрост – „хитрата сврака – с двата крака”. Днес той за пръв път в живота си ще пее без пари.

Може да му остане само удовлетворението, че ще е част от съзвездието от шоу и музикални изпълнители, които ще забавляват стотиците гости на сватбата на отрочетата на едни от най-богатите българи в България.

В петък хотелиерският и алкохолният босове – Ветко Арабаджиев и Миньо Стайков – се сродяват, стават сватове. Те омъжват Александра на Ветко и Маринела Арабаджиеви за сина за Стайко на Миньо Стайков.

Тузарското събитие ще се състои в чисто новия 5-звезден хотел на пловдивчаните Арабаджиеви в черноморския ни курорт Елените. Виновникът Василка почти насила да пее на тържеството е пловдивският олигарх Ветко Арабаджиев.

В полза на настояването си той извадил като коз стар дълг от 16 000 лева, който Азис натрупал към него в началото на тази година за заснемането на свой клип. Ромската перла не се била издължила до този момент и сега няма къде да мърда – ще хаби гърло без пари. Освен Азо, се очакват родни и чужди величия да радват гостите, пише kliuki.bg.

Свързани новини