search icon

Любопитно

Александра Сърчаджиева: Всичко съм постигнала сама

Имам прекрасно семейство и нищо повече не ми трябва

В блиц интервю за Sofialive актрисата Александра Сърчаджиева признава, че всяка сутрин се буди приятно, защото я събужда гласът на дъщеря й.

Тя е от хората, които никога не закъснява, защото майка й е учила, че по точност се мери интелигентност.

"Затова съм изключително точна - приятелите ми знаят, че ако закъснея 10 минути, значи нещо е станало". В живота си не е направила нещо, от което да се срамува.

"Всичко съм постигнала сама, на никого не съм давала пари и с никого не съм спала, за да ми се получи в тази професия"

Това, от което Алекс се възмущава е начина на живот в България.

"Умирам от срам заради ситуацията в цялата ни държава. Тук непрекъснато се случва нещо, което те кара да се червиш.Съжалявам, че когато имах възможност, не се махнах. Затова ще направя всичко възможно София да не учи в тази държава и да не живее тук. Да, и на запад сигурно е трудно, но поне знаеш защо"

За велик момент в живота си половинката на Иван Ласкин определя раждането на малката София: " Всеки ден е много по-различен и изпълнен с радост. Виждаш едно човече, което е твоето продължение и което всеки ден те изненадва с нови и нови неща. И те прави щастлив. Убедена е че това, към което се стреми е да възпита дъщеря си като добър, силен и достоен човек, както майка й, покойната Пепа Николова, я е учила.

"Имам прекрасно семейство и нищо повече не ми трябва. Да имаш близки хора и да си здрав - това е най-важното" заключава актрисата.

Свързани новини