search icon

Любопитно

Филип Киркоров купи имение за $ 5 млн. в Маями на новородената си дъщеря

Ранчото излязло 5 млн. долара, още три милиона били платени за апартамент в Москва

Руската естрадна звезда Филип Киркоров похарчи цяло състояние за новородената си дъщеря, съобщи сп. „Стар Хит”. Бюджетът на певеца от български произход, който на 26 ноември т.г. стана баща, олекна с 8 млн. долара след като на бял свят се появи наследницата му.

Той купи луксозно имение в Маями, където ще живеят малката и биологичната й майка. За ранчото певецът се бръкнал 5 млн. в зелено. Още 3 млн. долара отишли за нов апартамент в Москва – известният ни сънародник, който живее в баровски блок, купил съседното жилище, което ще бъде обзаведено специално за малката щерка.

Малката Ала-Виктория проплака в най-престижната американска клиника Mount Sinai в Маями и е на първо място по качество на обслужване в САЩ. Там се е родила и дъщерята на Мохамед Али. Поп звездата е платил няколко десетки хиляди долара за услугите на лекарите, пише novini.bg.

Киркоров цели 9 месеца ревностно пази тайната за наследницата си . За това, че певецът чака потомство, не знаел дори бъдещият дядо Бедрос Киркоров. Единствените посветени били Ала Пугачова, любимият й Максим Галкин, дъщеря й Кристина Орбакайте и нейният съпруг Михаил Земцов. „За раждането на Ала-Виктория научих от пресата и веднага изпратих на Филип СМС: „Добре дошъл в клуба на родителите”, разказа Орбакайте. „У нас в България така е прието – има суеверие да не се говори за детето, докато не се роди, затова не се сърдя на Филип, че скри от мен дългоочакваното събитие”, разказа Бедрос. В отглеждането на малката принцеса помага сестра му Мари, която също живее в Маями. „Тя няма свои деца и внуци и изцяло се е отдала на малката Ала”, сподели щастливият дядо.

Свързани новини