search icon

Любопитно

bTV отсвири "Високи токчета" още преди старта

Шумно рекламираното предаване на Btv "Високи токчета" падна от ефир още преди да бъде показано за първи път

Шумно рекламираното предаване на Btv "Високи токчета" падна от ефир още преди да бъде показано за първи път.

Премиерата му трябваше да е в събота от 17 ч, но вместо токшоуто на 4 известни дами Би Ти Ви пусна епизод от детективския сериал "Монк", пише "24 часа", цитират от lifestyle.bg

Два дни преди излъчването четирите водещи - журналистката и бивша депутатка Юлияна Дончева, журналистката Ива Дойчинова, писателката Людмила Филипова и стилистката Гери Гочева, представиха предаването си в сутрешния блок на Би Ти Ви. В петък късно вечерта обаче телевизията взема решение да спре токшоуто.

"Стартът се отлага по програмни съображения. Не става въпрос за съдържанието на предаването, а за това, че телевизията сменя програмната си стратегия. Ние само го произвеждаме и го даваме на Би Ти Ви, те решават кога и как ще се излъчва. Дори вдругиден имаме отново снимки за следващите епизоди", каза Мирослав Янев, шеф на продуцентската къща "Медия про", която го прави.

"Това е програмно решение. Все още се обмисля дали събота е най-удачният ден за предаването. А и то има нужда от по-дълга промоция", казаха от Би Ти Ви.

Водещите на предаването не знаят каква е причината то да падне. Те разбрали чак в събота в 17 ч. Според запознати с програмата на Би Ти Ви се е намесил друг продуцент, чието предаване е трябвало да падне заради "Високи токчета".

Преди години Нико Тупарев ("Стани богат", "Биг Брадър") щеше да прави за Би Ти Ви подобно токшоу с 4 известни жени, но така и не стигна до снимките. Миналата година Нова тв пусна предаване със същото име, но с 5 манекенки. Заради нисък рейтинг то беше свалено тихомълком от екрана.

Свързани новини