search icon

Top stories

Гала обича всичко на аванта

Водещата Гала обичала да се възползва от всички услуги на гостите си

Оправната водеща на „На кафе“ си извоювала безплатно редица разкрасителни процедури за подмладяване.

Неслучайно в предаването й често се промотират най-новите козметични практики. Под формата на реклама, която прави на лекарите и клиниките, за които обстойно се говори във всеки брой на предаването, Гала си опъвала бръчките и това не се отразявало на личният й бюджет. Тя си поставила филъри и се съветвала се с топ-медици по всякакви проблеми – без да си плаща, разбира се.

Зрителите са длъжни да гледат в ефир експериментите на мис „На кафе“, били те успешни или не. Авантаджийската схема действала безотказно, особено, когато русокоската започне да хвали уменията на специалистите и да ги блазни с покани за участие в сутрешното предаване.

Важно за Гала е да изглежда добре, а колкото по-евтино й излиза, толкова по-добре. На водещата не й стига, че я обличат по последна мода, затова се обръща и към водещите пластични хирурзи в България.

Тя все говори колко е плашлива и как никога не би се натъпкала със силикон, но не може да устои на по-безболезнените лекарски намеси. Положението й на лице от екрана й осигурявало и по-нататъшни безплатни прегледи, които ставали на четири очи между нея и професионалистите, пишат от kliuki.bg.

Със сигурност на Гала повече й харесва да не изразходва излишни средства. Затова свидетелства отказът й за по-висок хонорар в TV7. Тя била доволна и от 6-те бона, които й плащат в „Нова“, защото вече има всичко, което иска, без да се охарчва и стотинка.

Свързани новини