search icon

Интимно

Ах, че палавница! Деми Мур го прави и с жени!

Вчера Деми Мур обяви официално, че се развежда със съпруга си от шест години Аштън Къчър

Вчера Деми Мур обяви официално, че се развежда със съпруга си от шест години Аштън Къчър.

Раздялата идва след като в пресата се появиха обвинения срещу Аштън, че е изневерил на половинката си с блондинка.

Сега в таблоидите се появиха твърдения, че връзката на Деми и Аштън е била доста сложна, а пикантни подробности от нея са били скрити доста дълго време.

Според изданията Мур и Кътчър са имали „отворена връзка”, а освен това актрисата имала бисексуални наклонности.
„Деми е привлечена от жените също толкова, колкото от мъжете, така че не можеше винаги да вземе всичко, което й беше необходимо от Аштън” – споделя близък до семейството.

„Всички в Холивуд знаят, че те имаха отворен брак, но двамата успяха да опазят в тайна този факт от широката публика” – допълва източникът. „Тя нямаше проблем с това Аштън да флиртува с други. По някакъв начин връзката им работеше през всички тези години. И двамата се уважаваха един друг. Беше им доста забавно”.

Въпреки това, след като изневярата на Аштън стана публична, нещо се пречупва в отношенията им.

Комедийната актриса Челси Хендлър сподели, че въпреки че не познава добре двойката според нея е очевидно, че Аштън и Деми са имали отворени отношения, че са се забавлявали с жени и са правели тройки. След това се стигнало до флиртове, в които Деми не е участвала и това довело до раздялата им.

Първото момиче, което публично призна че е имало връзка с Аштън през 2010 г. е Бритни Джоунс.

Бритни сподели с медиите, че Аштън й споделил, че има отворен брак. Той я поканил в дома си, докато Деми не била в града. След като правили секс актьорът казал на Бритни, че двамата със съпругата му имат практика да споделят партньорките си и че дори му било гузно, че не я е споделил с Деми.

Свързани новини