search icon

Звездите

Алисия гради имидж на добро момиче

В последно време Ася, както е истинското име на фолкаджийката, най-сетне се опитва да обърне внимание на кариерата си

Почитателите на Алисия имат повод за радост тези дни, самата певица пусна два фотоса от новия си клип.

На едната снимка се е барнала с огромни тъмни очила в стил Ченгето от Бевърли Хилс, а на втория кадър е обляна от пъстри неонови светлини. И в този клип ще заложи на конската си опашка и прилепнали къси панталонки.

Вярната й публика все още не може да изтрие спомените за любовната интрига, в която любимката им бе забъркана. Със зъби, нокти и с каквито словесни оръжия разполагат, в нета продължават нападките между феновете от отбор Николета и отбор Алисия.

В последно време Ася, както е истинското име на фолкаджийката, най-сетне се опитва да обърне внимание на кариерата си и на онези, които я обичат. Затова прави всичко възможно да държи феновете си добре осведомени.

Информацията за творчеството и битието й фолк-маниаците получават от първа ръка. Тя грижливо им праща послания къде и какво прави ежеседмично.

На певицата й е писнало от слуховете по неин адрес, затова е решила да използва социалната мрежа Фейсбук като трибуна за истинските си емоции и преживелици. Осъзнала най-сетне, че не може да контролира медиите, тя показва истинското си лице на добро момиче в интернет.

Един от статусите й издава, че е направила кекс за колегите си Дамян, Ваня и Ангел от Ара, а в друг Ася призовава феновете си да участват заедно с нея в благотворителна кауза, пишат от kliuki.bg.

Свързани новини