search icon

Звездите

Ани Хоанг с екзотичен клип край Дубай

Ани Хоанг започна снимките на “Неподготвен” в ОАЕ

Преди дни Ани Хоанг се завърна от Обединените арабски емирства, където засне част от видеото към песента “Неподготвен”. Снимките на новия клип на певицата се състояха на границата между Шаржа и планините на Фуджейра.

Новото попълнение в репертоара на Ани е по музика и аранжимент на Калин Димитров и текст на Росен Димитров. До края на месеца певицата и екипът й планират да бъде заснета и останалата част от видеоклипа към “Неподготвен”.В Дубай Ани Хоанг бе в компанията на своя любим , Люси Иларионов, който е и режисьор на видеоклипа.

В свободното си време певицата не пропусна да посети известния исторически музей “Dubai Museum”. Там всеки турист може да види как е изглеждал Дубай като рибарско селище, в началото на своята история.

В момента Ани Хоанг е в процес на трескава подготовка за предстоящата си първа голяма изява на сцена като изпълнител на “Пайнер”.

На концерта по случай Десетия рожден ден на телевизия “Планета” тя ще се представи с най-успешната си песен до момента, “Лекарство за мъж”, пише slisham.com.

Свързани новини