search icon

Звездите

Джони Деп: Бих заработвал и като бензинджия

С тези думи най-скъпо платеният актьор в Холивуд, според класация на "Гинес", омаловажи постиженията си

Джони Деп би заработвал дори като бензинджия.

С тези думи най-скъпо платеният актьор в Холивуд, според класация на "Гинес", омаловажи постиженията си. На големия екран тръгна поредният касов хит с Деп, наречен "Алкохолна диета".

Според класация на "Гинес” за 2012 година, Джони Деп е най-скъпо платеният актьор в Холивуд, участвал в едни от най-популярните филми в последните няколко години. Последната лента в биографията на артиста е "Алкохолна диета" - история, написана от близък приятел на Деп - Хънтър Томсън, който се самоубива през 2005 година, пише БТВ.

Въпреки трогателната линия зад кулисите на филма, лентата предлага истински трилър, с много забавни моменти. Деп влиза в ролята на журналиста Пол Кемп - американец, който отива да работи за вестник в Пуерто Рико. Може да си представите колко объркана, интригуваща и смешна става историята, когато се смесят неподражаемата игра на Деп, огромно количество ром и една красива жена.

На европейската премиера на филма, журналистите попитаха Джони как успява винаги да е на върха.

"Не мога да кажа, че аз лично имам някакъв контрол над себе си и нещата около мен. Това е, което правя и искам да правя. Може би защото винаги съм ОК да започна от нулата, като бензинджия, например”, каза актьорът.

Алкохолната диета на Джони Деп ще се завърти по кината този месец.

Свързани новини