search icon

Любопитно

Пипа Мидълтън пише наръчник за домакини

Пипа Мидълтън води преговори да напише ръководство за идеални домакини на партита

Пипа Мидълтън води преговори да напише ръководство за идеални домакини на партита.

Очаква се книгата да бъде много търсена и само от авторски права тя да получи над 1 милион британски лири. Към нея проявяват интерес "Хърпър Колинс" и други издателства. Договорът още не е подписан.

Пипа подхожда към идеята много сериозно и се среща лично с издателите, пише "Дейли Телеграф". Тя пише добре, но се очаква да й предложат и услугите на помощник. Ръководството ще съдържа информация за етикета, за украсяването на помещенията, за храната, която да бъде сервирана, пише в. "Монитор".

Ще има раздел и за детски партита, защото 28-годишната Пипа редактира такъв блог за фирмата на родителите си. Очаква се ръководството да излезе преди Коледа 2012 г.

Запознати припомнят, че Пипа е завършила английска литература и писането й се отдава доста. Това се доказва и от блога, който поддържа с практични съвети за партита и веселби. Не бива да се забравя, че Пипа взе дейно участие в организацията на партито в Бъкингамския дворец, което се проведе веднага след церемонията, като лично е настояла да се махнат всички диско топки от таваните, за което получи адмирациите на гостите.

Пипа Мидълтън привлече огромен интерес на сватбата на сестра си с принц Уилям. Т.нар. "фактор Пипа" вече увеличи продажбите в областта на модата. От миналата седмица се продава и копие на нейната шаферска рокля за 170 британски лири в магазините "Дебенамс".

Свързани новини