search icon

Звездите

Преслава пуска "Как ти стои" на 11.11.2011 година

Преслава обяви датата на излизането на дългоочаквания от феновете албум "Как ти стои"

Преслава обяви датата на излизането на дългоочаквания от феновете албум "Как ти стои".

CD-то ще се появи в търговската мрежа на 11.11.2011 година, като точно в 11:11 часа най-запалените почитатели на звездата ще могат да си закупят албума в музикалните магазини на Пайнер, съобщава сайтът на телевизия Планета, цитират от signal.bg.

Датата и часът не са избрани случайно. Преслава и продуцентите й отново заложиха на единиците, като число на успеха. Както знаем, изпълнителката промотира първото песента "Как ти стои" в Новогодишната нощ, точно в 1:11 часа и песента светкавично се превърна в хит и ето, че 10 месеца по-късно "Как ти стои" вече е заглавие на новия албум на звездата .

"Добрини", "От мен питието", "Почвай ме", "Право на влюбване", "Бягай", "Ако ще да боли" са новите заглавия, с които гласовитата певица ще провокира меломаните. Даниел Ганев и Велислав Драганински са основните композитори на новите парчета, а заслугата за въздействащите текстове е на Росен Димитров и Тина Денчева.

В албума са поместени и вече утвърдилите се като хитове сингли: "Пия за тебе"в дует с Елена, "Жените след мен", дуетната с Галена -"Хайде, откажи ме", "Как ти стои", "Помощ", "Като за финал", "Мръсно и полека.

Свързани новини