search icon

Любопитно

Александра от "Х фактор" била гадже на Калин Вельов

Екзотичната красавица Александра преди няколко години била гадже на перкусиониста Калин Вельов

Екзотичната красавица Александра, която подлуди със сексапила и таланта си съдията от "Х фактор" Мага, преди няколко години била гадже на перкусиониста Калин Вельов.

Според клюкарите тогава Сани пеела в една група с Вельов в Скандинавия, а музикантът е известен с предпочитанията си към мулатките. На пловдивчанката почти не й личи, че има и черна кръв в жилите си, но брат й бил типичен мулат, пише БЛИЦ.

Мага бе впечатлен от Александра още от началото на музикалния формат и непрекъснато й подхвърля двусмислици в ефир. На миналия концерт й заяви, че тя е много по-голяма от сцената на "Х фактор".

Тъй като пловдивчанката е в отбора на Магомед Алиев, двамата са почти постоянно заедно. Не е ясно дали обаче Мага ще може да изтика любимката си до финала на шоуто.

Отдавна за сигурна победителка се сочи Стела от Стара Загора. 21-годишната художничка непрекъснато дава интервюта по всякакви медии, рекламират я и в други предавания на Нова телевизия, като излъчват участието й от кастинга на "Х фактор".

Стела Петрова е много харесвана и от публиката, така че едва ли Сани ще може да я измести от челната позиция сред талантите.

Свързани новини