search icon

Звездите

Борис Дали с нов албум и с нов дует

Изпълнителят подсказа, че има приятни изненади за феновете

Борис Дали възнамерява да представи нов албум до края на годината, разкри самият той.

Изпълнителят подсказа, че има приятни изненади за феновете и скоро ще ги сподели с тях. Любопитен е и проектът му за дует с негова колежка.

"Няма да казвам все още с коя, но е много красиво момиче и много добра певица" - сподели Борис, пише signal.bg.

Коя е изпълнителката, с която той ще провокира публиката, засега можем само да предполагаме.

Припомняме, че преди време той и Елена Паришева имаха намерение да направят дуетно парче, но така и не успяха да реализират такова. Междувременно изпълнителката слезе от сцената и е в очакване на първата си рожба.

Преди две години пък не успя да види бял свят един друг дует на Борето с Джена, въпреки че тогава дори имаше записан сингъл.

Иначе сред хитовите творчески колаборации на певеца можем да отличим немалко песни както в попфолка, така и във фолклорния жанр.

Достатъчно е да споменем дуетите му с Преслава - "Първи в сърцето" и "Бързо ли говоря", с Галена - "Намерих те", "Всяка нощ" и фолклорната китка "Наспа ли се любе ле" / "Чие е това стадо", с трио "БИК" - "Палатка", с Николай Славеев - "Сбирайте се селяни", с Поли Паскова - "Трудно се рожба отглежда", "Море, Калинчица", за да сме категорични, че Борис Дали е сред предпочитаните певци от свои колеги за съвместни проекти.

Свързани новини