search icon

Любопитно

Коцето сваля моделки

Константин направи актьорския си дебют в най-новия филм

Победителят в първия сезон на „ВИП Брадър” Константин направи актьорския си дебют в най-новия филм родно производство „Операция: Шменти капели”.

Там той играе изпечен сваляч, който си набелязва само моделки. Режисираната от Влади Въргала лента получи официалната си премиера вчера, но фолкидолът коментира с лежерна ирония представянето си на големия екран.

”Гледах и честно казано, съм се издънил с ролята си, въпреки че Влади е доволен от резултата. Беше си купон, де, а и новото амплоа винаги е предизвикателство. Но нямам никакви мераци да ставам актьор.”

В трагикомедията изпълнителят на кръчмарския химн „Не барай” играе Шопа. Дефинира присъствието си като скромно, но съдържателно.

„Той е разгонена барета, момче от народа. Сваля само моделки. Харесва си по каталог една, запознават се и скоро се паркират в спалнята.”, описа приключенията си на терен вечно ухиленият агент.

Извън закачките в света на седмото изкуство Коцето е отдаден най-вече на участия и дъщеричката си Марияна. „Скоро ще стане на10 месеца и вече се пробва да говори. Напира да тича и от това си пати най-много нашето чихуахуа. Само го преследва в проходилката да го скубе, а то є се радва. И не можеш и да є се скараш – като ти се ухили с двата си вампирски зъба, се предаваш”, смее се младият татко, пише "Монитор".

В отглеждането на малката помагат двете баби. Коцето осигурил и гледачка. Така съпругата му Надя смогвала да навакса с лекциите си по право в НБУ.
.

Свързани новини