search icon

Любопитно

Венета Райкова: Юксел лъже, че не съм му дала право на отговор

Войната между телевизионерите се развихри с пълна сила

„Юксел Кадриев излъга, че не съм му дала право на отговор“, заяви Венета Райкова след като в петък пред Слави Трифонов новинарят съобщи, че водещата на „Горещо“ не му е дала право на отговор във връзка със скандалното интервю, което тя направи с бившата му жена Бонка.

Припомняме ви, че дни преди изявлението на Юксел пред Слави, още в началото на миналата седмица, Венета Райкова неколкократно подчерта, че е дала право на отговор на колегата си. Тогава тя заяви, че не се е поддала на молбите му да не прави интервюто с Бонка и го е призовала първо да гледа предаването и след това да заповяда, за да изложи своята гледна точка.

Така войната между телевизионерите се развихри с пълна сила, а освен това Кадриев обяви и че ще се обърне към съда, за да получи възмездие. Той отрече информацията, че няма диплома за висше образование, която Венета изкопчи от екссъпругата му.

*Бонка и Юксел

Въпреки че Слави Трифонов също изрази негативното си отношение към всички пикантни въпроси и твърдения, на които жълтата преса залага, самият той неколкократно попита Кадриев дали е гей.

Новинарят, разбира се, отрече и тези слухове, които също бяха дискутирани в „Горещо“, но не толкова директно, пише bliasak.bg.

„Не се притеснявам от нищо, чувствам се много добре. Юксел не е първият, който дава официално интервю, за да обяви, че ще ме съди, но не го прави“, Венета коментира ситуацията, в която попадна, и допълни:

„Досега не е имало нито едно дело срещу мен или предаването. Освен това съм изключително щастлива, че „Горещо“ помогна на една майка да види детето си, защото след предаването с Бонка, Юксел я потърси и тя се срещна с дъщеря си“.

*Юксел с дъщеря си

Свързани новини