search icon

Любопитно

Дарина Павлова омая и Ал Пачино

Дарина Павлова вече снима сериите от новото предаване, което прави за италинската телевизия Медиасет

Дарина Павлова вече снима сериите от новото предаване, което прави за италинската телевизия Медиасет, собственост на премиера Силвио Берлускони.

Камерите са се завъртели в началото на септември по време на филмовия фестивал във Венеция. Съпругата на застреляния Илия Павлов е направила там кадри с Джулия Марлета, италианка, която живее в Америка.

Тя е продуцентът на "Саломе", новия филм на , който беше представен на феста. Там Дарина се е запознала с големия Пачино и успяла да го омагьоса, коментират присъствали на премиерата, пише "Стандарт".

Всъщност предаването на Дарина трябва да стартира през януари 2012 година. То ще се казва "Сънувайки Италия" и ще тече по тв канала от медийната империя на Силвио Берлускони Медиасет. От няколко години Дарина е заплитана в любовна интриги с италианския премиер.

Тя обаче пази мълчание относно трепетите си. Актрисата дори се премести от Америка в Италия, за да е по-близо до любимия си, мълви клюката. Самата Дарина ще е продуцент на предаването, което ще се снима в Америка.

Българката и екипът ще търсят преуспели италианци в Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Франциско, Хюстън, Ню Орлийнз и Маями.
Финалът на американските епизоди ще бъде заснет във Вашингтон, докато трае традиционната галавечеря на националната италианско-американска фондация.

Свързани новини