search icon

Съдби

Гала: Искам да остана със Стефан!

Водещата на предаването "На кафе" си купи специален пръстен, символизиращ безкрайната любов

Водещата на предаването „На кафе“ си купи специален пръстен, символизиращ безкрайната любов.

Бижуто представлява две халки, вплетени една в друга под формата на осморка, като тази специфична форма е символ на безкрайността. Силата на пръстена пък е подсилена и с надпис в него: „Любовта е безкрайна“.

Интересното е, че дълго време нито Гала, нито колегите й успявали да разчетат специалното послание, тъй като то е написано с особен, по думите й, шрифт. Докато гаджето й Стефан не решил да се заемe със задачата и още от първия път веднага прочел надписа: „Любовта е безкрайна“.

Гала призна пред bliasak.bg, че на този етап не се страхува от раздяла. "На никого не му се иска да мисли, че връзката му ще приключи, особено ако е влюбен, ако обича и е обичан. На всеки му се иска да вярва, че има човека до себе си завинаги. Не мога да кажа, че ме е страх от раздяла, защото няма нещо в момента, което да ме притеснява и което да навежда мислите ми в тази посока. Но със сигурност, най-вероятно, ако изживея подобно нещо, ще съм разочарована и ще страдам“, бе откровена ТВ звездата.

Относно ситуацията, в която в момента се намира колегата й от Нова телевизия Иван, който се раздели със съпругата си Вихра заради колежката й Ирина Сарачинова, Гала не пожела да дава мнение.

Свързани новини