search icon

Звездите

Магда чака годежен пръстен от Красьо Черния

Красьо е любовта на живота ми – твърди попфолк певицата

„С Красьо още сме заедно. Нищо не може да ни раздели. Все още не съм получила предложение за брак, защото не бързаме. Хубавите неща стават бавно. Но съм в очакване. Не говоря много за него, за да не ни урочасат”.

Така рожденичката Магда коментира пред „България днес” отношенията си с нарочения за лобист №1 в съдебната система Красьо Черния в навечерието на рождения си ден.

Днес Магда ще празнува в тесен семеен кръг заедно със семейството и най-близките си приятели. Празненството ще стартира около обед в апартамента й в София.

„Все още се възстановявам от катастрофата с АТВ и съм на патерица, така че няма да мога сама да приготвя трапезата за празненството. Затова пък съм поръчала кетъринг” – изчурулика превъзбудената рожденичка.

Магда претърпя сериозно падане от мощно АТВ по време на почивката си след снимките на новия си клип „Нещо хладно”. Тя прекара над месец в гипс, но през цялото време плътно до нея бяха майка й и Красьо. Любимият й глезел певицата с кошници с фрешове и закуска в леглото.

Магда сподели, че все още не е посветила нито една балада на приятеля си Красьо, но има намерение да направи това в най-скоро време.

Свързани новини