search icon

Top stories

Азис призна: Нямам основно образование!

Хората си мислят, че аз съм МЪЖ, защото не искат да признаят, че харесват един различен човек

Петко Димитров (приятелят на Ели Гигова б. а.) ми измисли „Василка” на шега и после всички започнаха да ми казват така, сподели фолк певецът в предаването на Нова телевизия „На четири очи”.

Майка ми наистина ме е родила в затвора, което звучи страшно пиарско, но никой не си избира родителите или къде да се роди, обясни Азис.

„От майка си съм насладил –хитростта, да можеш да лавираш, а от баща ми – музиката, защото той е музикант, както и дългите ми крака, които рядко показвам.”

Обожавам родителите си, каза фолк певецът, те са ужасно модерни и толерантни.

Хората си мислят, че аз съм МЪЖ, защото не искат да признаят, че харесват един различен човек с различна сексуална ориентация.

Азис каза, че ужасно много го е грижа за приближаващите избори, защото му пука за обществото, в което живее детето му и призна, че не винаги е гласувал, но този път ще даде гласа си поне за президента на България.

За него един президент трябва да бъде независим, а не да има някой зад гърба си който да дърпа, трябва да е богат и авторитетен човек.

Циганите са ужасно беден народ и не само те, хората в България са бедни и всеки може да бъде купен и за него, колкото и клиширано да звучи бъдещето на страната ни е в младите хора.

Азис участва в инициативния комитет на кандидатът за президент Димитър Куцаров, на който е обещал, че ще завърши образованието си и призна, че няма никакво образование, но все още не е решил какво да учи след като завърши средно.

Свързани новини