search icon

Звездите

Анелия с нов албум преди 10 години на сцената

Финалните щрихи по новия албум на певицата вече са към своя край

Финалните щрихи по новия албум на Анелия вече са към своя край и премиерата му ще се състои много скоро.

Звездата на попфолка побърза с издаването му, защото през 2012 има повод за не една и две изненади, които ще бележат големия празник за певицата - 10 години успешна солова кариера.

Седмият й поред албум ще се появи до края на годината. Необичайното за тавата е това, че в нея са включени много повече песни от очакваното.

Освен хитовете на Анелия, които безспорно се утвърдиха като такива през 2010 и 2011, албума ще включва и достатъчно нови композиции, като за момента бройката на предвидените сингли е около 15.

Имайки предвид продуктивността на Анелия напоследък, то нищо чудно албума да набъбне с още едно-две заглавия, издават хора от екипа й.

За разлика от всеобщата тенденция сред изпълнителите да изчакват да съберат хитовете си в албум, музикалният проект на Анелия ще включва наравно брой хитове и абсолютно нови песни.

Освен наложените вече „Раздялата”, „Така ме кефиш”, „Проба-грешка”, „4 секунди”, „Не търси вината” ще бъдат включени нови проекти, на които почитателите на изпълнителката ще се зарадват.

Съдържанието на албума ще е смесица от стилове, като този път се акцентира на типичното попфолк звучене с доста темпераментни парчета.

„Създавам музиката си под въздействието на моментни емоции и настроение, затова в албума ми ще има от всичко – денс, кючеци, етно”, обяснява накратко Анелия.

Любопитен факт е, че единствената балада в албума е написана именно от фолк певицата в съавторство с нейна колежка.

Всички останали песни са дело на едни от най-добрите композитори, аранжори и текстописци, което затвърждава успеха на седмия проект на звездата.

Свързани новини