search icon

Звездите

Ким Кардашиян и Крис отлетяха за остров Капри

Говорителят на двойката първоначално отказваше да разкрие накъде са се насочили влюбените гълъбчета, но техни близки не устискаха и издадоха коя е дестинацията

Въпреки че обявиха, че веднага след сватбата си ще се впуснат в работа, новобрачните Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис отлетяха за няколко "медени дни" на италианския остров Капри.

Говорителят на двойката първоначално отказваше да разкрие накъде са се насочили влюбените гълъбчета, но техни близки не устискаха и издадоха коя е дестинацията.

"Ким и Крис ще се върнат в Щатите до края на седмицата, тъй като тя трябва да присъства на церемонията по връчването на видео наградите на MTV в Лос Анджелис в неделя. Затова пък следващата сряда тя и Крис ще бъдат почетни гости на второто си сватбено парти, което ще се състои в Ню Йорк", подшушнали близки на американската риалити звезда и нейния съпруг.

Малко преди сватбата си на 20 август, Ким Кардашиян обяви, че тя и Крис Хъмфрис няма да могат да се насладят на истински меден месец, тъй като графиците им са много напрегнати. Явно все пак двамата са намерили няколко дни за себе си.

Свързани новини