search icon

Top stories

Елена Петрова отказва да плати глобата на КАТ

От КАТ са доста учудени какво има да обжалва актрисата, при положение че сама си призна за изпития алкохол

Елена Петрова обжалва в Софийския съд глобата, която й бе наложена, след като я хванаха да кара в пияно състояние.

Санкцията от 300 лева явно не се е понравила на актрисата и тя ще настоява пред съда за по-малка глоба, както и да й бъде върната книжката. Ако съдът реши, че Петрова не е била виновна, шофьорската й книжка ще бъде върната до октомври, пише „Телеграф”.

От КАТ са доста учудени какво има да обжалва актрисата, при положение че сама си призна за изпития алкохол. Елена Петрова дори пред медиите няколко пъти посочи точно колко чаши вино е изпила, преди да седне зад волана, така че едва ли би могла да се отрече от думите си.

Освен това, актрисата няколко пъти се зарече публично, че е готова да си понесе последствията и наказанието, което ще й бъде наложен от КАТ. Как изведнъж Елена Петрова се оказа неподготвена да си поеме вината, не стана ясно.

Според запознати актрисата е решила да обжалва, защото книжката й трябва. Сега стартираха снимките на „Стъклен дом” и Петрова изпитвала затруднения да ходи на работа.

Въпреки това, решението на актрисата да обжалва, вместо да си пати глоба, не се прие добре от феновете й, пишат от kliuki.bg

Свързани новини