search icon

Интимно

Франсис Бийн Кобейн - пораснала и секси

Това е дъщерята на легендарния вокалист на "Нирвана" Кърт Кобейн

Може да не знаете нищо за Франсис Бийн Кобейн, защото тя не обича светлините на прожекторите, но със сигурност няма как да не сте чували за звездните й родители.

Това е дъщерята на легендарния вокалист на "Нирвана" Кърт Кобейн и певицата Къртни Лав.

Засенчена от славата на родителите си или може би умишлено стояла настрани от звездния прах, Франсис расте без камери, скандали и много шум.

И между опитите на майка й да се справи с наркотиците, да избере "правилния мъж" и да открие призванието си, най-известното гръндж бебе стана на 19 години, пише Lifestyle.bg

Франсис Бийн обаче няма нищо общо със своите родители, освен поразителмната прилика, която има с баща си. Тя прави нещата по свой начин - не дава интервюта, не отговаря на майка си по Twitter и всъщност жъне успехи под псевдонима Fiddle Tim. С него тя подписва серията картини, които бяха изложени в галерия в Лос Анджелис и предизвикаха доста положителни оптзиви.

Малката Кобейн дори умишлено прекъсна отношенията си с Къртни, след като родителските й права бяха отнемани многократно, а тя, така или иначе не спря с изцепките и злоупотребите.

Върхът е достигнат, на 16-тия й рожден ден, когато Лав я изненадва със тематично "самоубийствено" парти, сякаш напълно забравила, как точно си е отишъл Кърт Кобейн.



Франсис вече на 19 и явно й е трудно да остане настрана от светлината на прожекторите. Тя направи провокативна фотосесия за свой приятел, който обаче спекулира с доверието й и пусна снимките в нета. Малката Кобейн е непринудена и адски секси.

Свързани новини