search icon

Любопитно

Камелия Воче: Бракът ми беше като световна война

Италианският съпруг на водещата – Маурицио, е искал да спи с дъщеря й Деси

Италианският съпруг на водещата – Маурицио, е искал да спи с дъщеря й Деси.

Деси е дъщеря на Камелия от първия й брак и веднага след като споделила с майка си ужасната тайна, Камелия избягала от мъжа си с двете си деца.

Тя сподели пред ББТ, че никак не й било лесно, защото цялата държава се изправила срещу нея с институциите си, а тя не е имала доказателства срещу съпруга си, когато извикала карабинерите.

Тогава това беше световна война, каза Воче. Тя има и по-малък син – Самуел, който сега е на 17 години и чийто баща е насилникът Маурицио. Камелия разказа, че той е бил малък и затова е научил по-късно ужасната тайна, но сега също не иска да вижда баща си.

Днес отношенията ни са такива, че и "добър ден" не си казваме, уточни джаз певицата. А когато се запознали в София преди двайсетина години, той непрекъснато ходел по петите й и бил лудо влюбен в нея. Запознали се на неин концерт, а той пристигнал в България на гости на свой приятел в италианското посолство. Воче заминала за Италия през 1991 г., след като той й уредил добър договор, пишат kliuki.bg

През 2004 г. Воче се върнала у нас с двете си деца. 11 години прекарах с мисълта, че искам да остарея с човека, с когото живеех. Той беше прекрасен баща и съпруг, в очите на приятелите ни бяхме чудесно семейство. И тогава дойде големият житейски удар, за който не съм споделяла, освен пред най-близките ми хора. През 2001 г. имаше опити от страна на мъжа ми да притеснява сексуално моята дъщеря. Слава Богу тези опити нямаха грозни последствия. Проблемът беше овладян навреме.

Воче се оженила, когато била на 19 години за първия мъж в живота си. Тогава тя била приета в консерваторията, но понеже трябвало да роди, й предрекли, че ще се сбогува с пеенето. Тя обаче не се отказала и едновременно гледала детето си и следвала. Първият й съпруг се оказал "балкански мъж" по думите на певицата - много авторитарен и в същото време скитал по цели нощи. Тя 10 години се опитала да преглътне многобройните изневери и унижения в името на дъщеря си, но накрая се решила да се разведе. Сега двамата имали прекрасно приятелство.

Воче познавала Гонзо от дете, още преди да отиде в казармата, и били приятели. Когато се върнала отново след години в София, установила, че той не е пораснал и така любовта угаснала. Сега Воче има мъж до себе си, с когото наистина смята да остарее, но когото държи в тайна. Тя искрено се разсмя на въпроса дали това не е Милен Цветков. Ние тъкмо се бяхме запознали, когато ни снимаха, обясни певицата.

Свързани новини