search icon

Звездите

Емилия: Всичко трябва да има възвращаемост!

"Не се задоволявам никога с това, което съм постигнала", категорична е поп фолк певицата Емилия

"Не се задоволявам никога с това, което съм постигнала", категорична е поп фолк певицата Емилия.

"Мечтая си поп-фолк музиката, модерният поп-фолк, който правим повечето изпълнители от Пайнер да излезе и извън границите на България. Ако не се случи това в близките години ще си тъпчем на едно място."

"Сравнявам България с Румъния и ме боли, че те са по-напред. Не смятам, че сме по-некадърни. Когато ходих в Щатите се изумих, че Inna звучи чак там.", споделя негодуванието си Емилия.

Относно това дали всичко е въпрос на финанси, тя допълва: "Не е до пари. Аз лично не мога да вложа 500 хил. долара за да ме врътнат веднъж по МТВ. Трябва всичко да има възвращаемост."

За колежката си Десислава, с която са живели дълго време заедно в юношеските си години, ангелският глас на Пайнер споделя: "Деси толкова време работи с чужденци и чужди проекти. За мен тя е много добър изпълнител. Единственото нещо, което съм й казвала и на нея е, че не е постоянна. Надявам се след толкова много усилия да има този успех, за който мечтае. Успее ли тя значи, че ще успеем всички. "

Междувременно до края на месец август Емилия направи конкурс за фенски видеа, които са по песента "Ще се влюбиш" и ще намерят място в новата й видеореализация. Всички имат срок до края на месец август.

Свързани новини