search icon

Любопитно

Данчо Динев даде Мерцедес за 500 хил. лв. за Miss Bad Girl

Бургаският строителен предприемач Данчо Динев отвори личния си автопарк

Бургаският строителен предприемач Данчо Динев отвори личния си автопарк, заради шоу-конкурса Miss Bad Girl 2011, който ще се проведе на 29-ти юли от 22.30 часа в култово заведение на Слънчев бряг.

Тунингованото бижу Mercedes SL 65 AMG, което от специалисти е оценявано на 500 хил.лв, влезе в ролята на партньор на една от участничките. В специално заснети видео визитки, които ще се излъчват по време на конкурса гостите ще видят и как танцьорката Николета като истински професионалист с гъба и водоструйка в ръка лъска поръчковия автомобил.

Организаторите се надяват именно сребристият звяр с вдигащи се на горе врати да докара Данчо Динев на конкурса на 29-ти.

Цял арсенал от звезди вече е потвърдил присъствие за горещото шоу. Андреа и Устата ще оценяват момичетата наред със спонсори и журналисти.

Ден преди надпреварата ще се построи 15 метрова сцена, на която десетте лоши момичета ще правят много лоши неща.

Конкурсът ще премине под формата на шоу спектакъл в три тура, като всяка една от палавниците ще е със собствен секси псевдоним.

Началото на блясъка ще бъде поставен от балет, а между туровете ще бъдат поканени изпълнители. Водещи на вечерта, която ще премине под мотото "... и тя има своето хоби", ще са Ива Атанасова и Нина Никол, а журито няма да пропусне възможността да зададе и своите неудобни въпроси към претендентките.

Свързани новини