search icon

Интимно

Български топ модел очарова дизайнерите на Just Cavalli

Екзотичната осанка на българския топ модел Фани Хараламбиева очарова италианските дизайнери на Just Cavalli

Екзотичната осанка на българския топ модел Фани Хараламбиева очарова италианските дизайнери на Just Cavalli.

По време на кастингите в Милано сред стотиците кандидатки от многобройни нации, именно изящната фигура на Фани бе избрана за финални проби на предстоящата колекция на Just Cavalli , която ще се появи на пазара за сезона пролет-лято през идната 2012-та година. Родната дива на модния подиум е с впечатляващите мерки 83-57-88 и внушителния ръст от 1, 80 м.

Сред другите ангажименти на Фани беше представянето пред отбрана световна публика на колекции на Jean Baptista Valli и Phillipр Plein. Българката, чиято кариера преди време изгря по време на конкурса на “Визаж моделс”, е поела дълготрайни ангажименти към луксозните брандове. Междувременно Хараламбиева направи няколко сесии пред обектива на известния моден фотограф Дъглас Басет.

В момента откритието на „Визаж” има договор с италианската агенция Beatrice Models. През септември й предстои ново пътуване до Милано за поредица модни изяви.

У нас Фани е известна като любимка на дизайнерите и фотографите заради пропорционалните си форми, магнетичното си излъчване и умението й да се превъплъщава в желания образ пред обектива. С „Триумф” е свързана последната триумфална изява на Фани на подиума в България, когато тази пролет тя дефилира с модел на бански костюм на Евелина Гелина, която спечели конкурса за млади дизайнери на елитната марка.