search icon

Любопитно

Лейди Гага спретна порно в нощен бар

Скандалната блондинка реши да се самозадоволи пред очите на всички

Лейди Гага се развихри брутално на сцената на нощен клуб. Въпреки че са малко нещата, които могат да ни изненадат, когато остане въпрос за Лейди Гага, поведението й направо втрещи посетителите на нощен бар.

Палавата певица не се притесни да бръкне в бикините си пред очите на всички, докато държи микрофона. Полуголият мъж, с който си разменяха ласки, не успя да отдели поглед от черните бикини на певицата, както и много от присъстващите. Блондинката показа пълна липса на задръжки, за пореден път, и демонстрира своята разкрепостеност по най-брутален начин.

Благодарение на нея, посетителите на нощния бар останаха с чувството, че се намират в порноспектакъл. Певицата не за пръв път кара мъжете да изтръпват, когато се появи. По този повод и много хора я оприличават с Мадона, която обаче е безспорно по-талантлива, поне откъм музиката. По другите показатели Лейдито не й отстъпва.

Въпреки че феновете й са предварително наясно какво могат да очакват от скандалната блондинка, тя винаги успява да ги изненада – засега няма изчерпване. Когато все пак този момент дойде, вероятно Гага ще си смени пола, подхвърлят форумци, пише kliuki.bg.

Свързани новини