search icon

Любопитно

Джаро си намира майстора

Мафиотският бос Джаро ще си намери майстора във втория сезон на "Под прикритие"

Мафиотският бос Джаро ще си намери майстора във втория сезон на "Под прикритие".

Кошмарът на Петър Туджаров обаче няма да е героят на Христо Мутафчиев, който се завърна от ада. Новото страшилище в хитовата лента по БНТ ще е Чочо Попйорданов, научи "Стандарт".

От неговия герой ще треперят всички - и мафиоти, и ченгета. В момента сценаристите на криминалето трескаво пишат библията за втория сезон.

Новите серии на лентата ще се завъртят в ефира на държавната телевизия в края на септември или началото на октомври. Мозъците на ъндърграунд сагата планират пипалата на родния октопод да излязат от границите на България и да плъзнат по Европа. Заради това и продуцентите продължават да преговарят с Микеле Плачидо да се включи в снимките на втория сезон на "Под прикритие". Актьорът нашумя у нас с италианската лента "Октопод" - в нея изигра комисар Корадо Катани, който се изправи срещу сицилианската мафия.

Екипът на "Под прикритие" паралелно се договаря и с други чуждестранни филмови звезди, които да гостуват в сериала наесен. Става въпрос за обичани у нас европейски и холивудски герои, сред тях има и мъже, и жени.

Актьорите от лентата от седмица са в почивка. Те ще се съберат за новите снимки в средата на август. Актьорът Михаил Билалов, който играе Джаро, се върна в Париж при семейството си за лятото. Христо Мутафчиев пък е на вилата си във Варна, където се възстановява.