search icon

Любопитно

Турнето на "Фен ТВ" с билети и без плейбек

Лятното турне на "Фен ТВ" стартира на 13-ти август и ще премине през 8 от най-големите градове на страната ни

Лятното турне на "Фен ТВ" стартира на 13-ти август и ще премине през 8 от най-големите градове на страната ни, сподели първо пред камерата на Signal.bg собственикът на телевизията Виктор Касъмов.

Той обясни, че цената на билетите за концертите ще бъде 5 лева и е съобразена с икономическите възможности на по-голямата част от публиката у нас.

Над 3 часа ще е продължителността на всеки от концертите. На сцената ще се представят 15 изпълнители от различни жанрове, като приоритетен ще е попфолкът. Няма причина изпълнителите да се притесняват от живото пеене и ще се пее на живо, гарантира Виктор Касъмов и обърна внимание, че не е изключено да има и още по-приятни изненади за публиката.

Всеки един от изпълнителите ще представи себе по начин, по който намери за най-интересен, но всички ще трябва да се съобразят с общата концепция на шоуто, поясни той.

Поне двама ще са водещите на турнето, каза г-н Касъмов и обясни, че до седмица ще знаем точно кои 15 изпълнители ще имат удоволствието да представят себе си на голямата сцена. Ясно е, че това са певци от "Ара Мюзик", "Diapason Records" и "Sunny Music". Всички са много въодушевени от отправената им покана, сподели собственикът на "Фен ТВ".