search icon

Любопитно

Фахрадин Фахрадинов стана татко?

Звездата отглежда невръстното извънбрачно дете на приятелката си Владимира Григорова

Звездата на сериала "Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов отглежда невръстното извънбрачно дете на приятелката си Владимира Григорова, твърди "Блясък".

Бебето било с неизвестен баща, но Фери успешно изпълнявал функциите на татко и се грижел прилежно за прехраната на новото си семейство, пише blitz.bg.

Владимира се преместила в квартирата на актьора в центъра на София от дома на родителите си в "Люлин".

Съседите й твърдели, че хубавелката е била със съмнително поведение и може сама да не знае кой точно е баща на детето, с което се сдобила наскоро.

Фахрадин обаче изцяло си бил загубил ума по изрусената бивша брюнетка и както вече писахме,  дори й се обяснява в любов на стената й във "Фейсбук".

Владимира пък гордо пуска в профила си във "Фейсбук" всички свои снимки с гаджето си и непрекъснато му пише посвещения, достъпни за всяко око в социалната мрежа. Фери и отвръща в същия дух въпреки пословичната си досегашна дискретност по отношения на личния си живот.

Запознати твърдят, че майката на младия актьор, която работи в малкото градче Орли близо до Рим, била бясна от новината, че синът й живее с майка на извънбрачно дете.

Тя звъннала няколко пъти на Фери, за да се информира за новата "снаха" Владимира и като разбрала каква е истината, се зарекла да не изпраща никакви пари на актьора.

Влюбеният Фахрадин обаче отказал да се съобразява с когото и да било, тъй като бил затънал до ушите по новата си тръпка.

Младата звезда от турски произход е роден в Котел. Баща му Хасан Седлоев е някогашен футболист от "Академик", обаче си отишъл от инфаркт още на 42 години, когато Фахрадин бил в десети клас. След смъртта на мъжа си майката на актьора заминала на гурбет в Италия, където живее и в момента.

Свързани новини