search icon

Top stories

Стивън Спилбърг уволнил Меган Фокс от "Трансформърс"

Прочутият кинодеец, който е от еврейски произход, бил възмутен от изказване на чаровната знаменитост

Легендарният холивудски режисьор Стивън Спилбърг поискал Меган Фокс да бъде уволнена от последната част на филма "Трансформърс", тъй като актрисата го обидила с неприлично изказване, разкриха американските таблоиди.

Прочутият кинодеец, който е от еврейски произход, бил възмутен от изказването на чаровната знаменитост, която в интервю казала, че режисьорът Майкъл Бей се държал като Хитлер на снимачната площадка.

В резултат на това 25-годишната екранна звезда била изхвърлена от продукцията незабавно, а нейното място било заето от британския модел Роузи Хънтингтън-Уайтли, пише БГНЕС.

Въпреки това от Fox все още твърдят, че Меган е напуснала третия проект по други причини.

"Знаете онова изказване за Хитлер, което тя направи. Стивън (Спилбърг) тогава нареди да я уволним на секундата", заяви запознат източник, пожелал анонимност.

*Стивън Спилбърг

След като звездата се раздели със сагата Transformers, изказванията на останалата част от екипа не бяха никак ласкави за нея.

Припомняме, че в писмо, публикувано на сайта на Майкъл Бей се казваше: "Майкъл намери това срамежливо и неопитно момиче, измъкна я от абсолютната неизвестност и й даде най-голямата възможност, която може да бъде дадена на една млада актриса".

„Той каза на всички просто да му се доверят за избора му. Даде й главната роля в Transformers, което завинаги промени живота й. Тя стана една от най-популярните актриси в света. Тя беше известна. Беше следващата Анджелина Джоли, ура! Чакай малко, двама от нас са работили с Анджелина и тя съвсем не е Анджелина. Анджелина е професионалист", се казва в писмото, цитирано от BANG Showbiz, пише dariknews.bg.

Сценаристът Ерън Крюгер посочва, че когато се появила за репетиция за Transformers: Dark of the Moon, Меган Фокс дори не изглеждала заинтересована от филма.

*Меган Фокс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver

Свързани новини