search icon

Любопитно

Черил се върна при Ашли

Поп певицата Черил Коул скандализира феновете си като прости многобройните изневери на Ашли Коул

Поп певицата Черил Коул скандализира феновете си като прости многобройните изневери на бившия си съпруг - футболиста Ашли Коул, и се върна при него.

Медиите на острова съобщават, че красавицата дори прекарала миналата нощ в жилището на спортиста в Съри и е въпрос на време да се пренесе при него, пише bliasak.bg.

"На другата сутрин Черил и Ашли разказваха каква вълшебна нощ са преживели и не оставиха и грам съмнение какво се е случило между тях. Казаха също така, че са си говорили за миналото, за хубавите им моменти заедно. Личеше си, че помежду им няма и следа от някакво неловко чувство", разказала обща позната на бившата и явно настояща двойка.

Няколко часа по-късно обаче Ашли Коул оставил Черил в апартамента си и заминал на почивка за Щатите. Техни познати обяснили, че той отдавна бил планирал пътуването си, а Черил решила да се възползва от отсъствието му, за да си отдъхне малко и да се скрие от медиите. "За нея беше най-нормалното нещо на света да остане в дома му. А какво ще стане когато той се върне, и ние гадаем", заявила дружката на Черил.
 

Свързани новини