search icon

Съдби

Катрин Вачева: Орлин Орлинов излиза с жени за параван, но спи с мъже!

На 13 юни беше даден старт на делото срещу бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов

На 13 юни беше даден старт на делото срещу бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов, който миналата година преби жестоко и държа насила в апартамента си моделката Катрин Вачева.

Най-вероятно спортистът всячески ще се опита да го осуети, но скандалната блондинка се кълне, че няма да остави нещата така.

- Катрин, в понеделник бе даден ход на делото срещу футболиста Орлин Орлинов, който ще трябва да отговаря пред съда за побоя, който ти нанесе в началото на 2010 година. Кажи ми първо как се чувстваш след толкова дълга сага, която дори не беше ясно дали ще завърши някога?

- След година и половина делото е в съда с обвинителен акт срещу Орлин Орлинов, обвинен по 2 члена - за физическа саморазправа (побой), след който съдебна медицина отсъжда - средна телесна повреда, и за насилствено държане в апартамента му часове наред. Едно ще кажа - не работи съдебната система в България, убедих се! Едно показателно дело за убийство примерно на сестрите Белнейски го разглеждаха 5 години и чак сега дойде възмездието, та какво остава за моето. Важното е, че съм жива и здрава, и поне физически се възстанових, психическата травма е по-силна, но се надявам с времето този лош спомен да поизбледнее за мен... Връзки от страна на Орлин Орлинов във времето на разследването не знам дали е имал, но ми изчезнаха доста доказателства... А за адвокатите му разбрах, че наистина са се отказали от него и защитата му, тъй като се държал грубо и арогантно към тях и не им плащал....

- На какво решение от съда се надяваш? Говоря за вид наказание, за финансово обезщетение...

- Въпреки средната ми телесна повреда аз съм наясно, че той няма да влезе в затвора, колкото и да ми се иска... Имал е хиляди прояви и побоища и над други момичета, кражби и какво ли още не, но нещата ги няма черно на бяло написани и затова досега е останал ненаказан. Ако аз не бях популярно лице, едва ли щеше да има такъв медиен интерес към случая и ако не бяха повикани медиите още когато бях в “Пирогов”, може би и аз щях да скрия болката си като всички останали момичета и той да продължи да го прави. Но така или иначе се развиха нещата и няма връщане назад. Не искам да казвам какво очаквам и за какво финансово обезщетение ще претендираме с адвокатката ми, всичко ще се разбере с времето.

- От позицията на времето днес как гледаш на писанията, според които едва ли не цялата история е била умело скалъпен PR от твоя страна?

- Ядосвам се! Ужасно много се ядосвам!!! Нелепо е! Кой нормален човек си прави PR със здравето си? Кой иска да вижда себе си обезобразен по вестниците?! И в името на какво би трябвало да "скалъпя" подобна простотия? Пари, повече слава? Та това е лудост! Само за сведение - аз се подложих на психиатрична експертиза, която доказа нормалното ми състояние и адекватността ми на всички зададени въпроси и уловки, на които бях подложена. Той отказа да му бъде направена такава! Аз се съгласих да ме подложат и на детектор на лъжата. Той отказа. Това какво ти говори?!

- Въпреки историята с теб и другите момичета, които свидетелстваха срещу него, разказвайки как ги е малтретирал, Орлин Орлинов успя да се задоми в Сливен, дори стана татко. Как би коментирала този развой на живота му? Най-малкото от позицията на човек, който лично е пострадал от него – и физически, и психически...

- Ами разкриха се и излязоха наяве доста пикантни и за мен, меко казано, гнусни неща, които той е правил... говоря за сексуалната му ориентация, за това че жените, с които е излизал, са му били параван, а всъщност той спи с мъже. За мен той е със сериозни проблеми, комплексар и абсолютен рецидивист.

- Ако имаше възможността и желанието, разбира се, би ли посъветвала нещо жената до него в момента?

- Не бих искала да давам съвети на никого, след като не са ми поискани. Ще кажа само, че съжалявам това момиче. Убедена съм, че тя ще осъзнае тази грешка и не ми се иска да бъда лош пророк, но този човек няма да се промени. Това е затишие пред буря.

- Малко след инцидента миналата година си спомням, че бащата на Орлин Орлинов се беше заканил да те даде под съд за клевета – беше сигурен в невинността на сина си. Направи ли го?

- Не, разбира се. Как ще ме даде под съд, като знае, че ще загуби? Всеки родител би застанал зад детето си, независимо какво е направило, но в случая мисля, че баща му много добре го познава и сам знае, че и друг път е имало такива ексцесии, но не са ставали медийно достояние. Лично президента на ФК "Славия" Венци Стефанов разказа няколко показателни случая.

- Откакто ти нанесе зверски побой до днес колко пъти ти се е налагало да се чуваш (или виждаш) с Орлин Орлинов? Той звънял ли ти е, правил ли е опит да говори с теб? Беше признала преди време, че след побоя си получавала заплахи за смърт по телефона от скрит номер и мъжки глас, който не разпознаваш... Какво стана с тези заплахи? Имала ли си подобни проблеми оттогава?

- Този човек го познавам 48 часа. След инцидента нито съм го виждала, нито чувала. Бях в Италия, когато една вечер ми звънна телефонът много късно. Бях заспала, но телефонът звънеше продължително. Беше непознат номер. В просъница попитах кой е, не познах гласа. Той каза: "Много добре знаеш кой е - Орлин Орлинов! И като се видим скоро, този път няма да те бия, а направо ще те убия-я-я-я-я"! Изкрещя ми се на телефона и затвори. Много се изплаших и уведомих адвокатката ми. Не мога да кажа със сигурност дали е бил той, но едва ли някой би си направил шега точно по този начин. Това е. Това беше лятото, оттогава никой не ми е звънял.

- От теб знам, че си усещала много женска злоба към себе си покрай тази история. Ако не е тайна, от кого?

- В хода на разследването попаднах на жена разследващ полицай и на жена прокурор в процеса. В началото дори се зарадвах, очаквах, че има все пак женска солидарност и именно жените ще ме разберат много по-добре, отколкото мъжете следователи. Оказа се обратното, за моя изненада. Държаха се доста дръпнато, подхвърляха изцепки от сорта, че "звездите" все се забърквали в проблеми и тем подобни, което много ме обиждаше - нито веднъж не съм се държала надменно или пък да демонстрирам слава и величие, с 39 градуса температура съм ходила да им съдействам с каквото мога. Дори адвокатката ми се възмущаваше как не ги е срам да демонстрират подобно поведение и отношение и често ги засичаше с реплики. Аз не съм си позволявала.

- А промени ли се отношението към теб, след като сподели пред "ШОУ", че си чула, че "цената за секс с Асдис Ран е 2000 евро"? Всъщност как научи за това?

- Това с Асдис беше един изкуствено създаден скандал от страна на медиите. Аз никога не съм се карала очи в очи с нея. Според мен не знам защо медиите са си били избрали специално мен и нея - на нея са й казали едно, на мен след това друго и ето ви скандал и сензация. Всяка една от нас е реагирала остро и се е изказала може би прибързано за другата. Ако се бяхме обадили една на друга, може би щяхме да хванем банановата кора, на която се хлъзнахме и двете.

- И един страничен въпрос - има ли част от тялото ти, която би искала да коригираш?

- Не, единствената корекция на тялото, която имам, е бюстът ми. Нищо друго не бих променила.



Източник: БЛИЦ

Свързани новини