search icon

Звездите

Съпругата и любовницата на Арнолд плакали заедно

Бившата икономка на Арнолд Шварценегер, която има дете от него проговори

Бившата икономка на Арнолд Шварценегер, която има дете от него, проговори за първи път пред сп. "Хелоу", като разказа, че синът й Джоузеф е научил кой е баща му едва преди една година.

След избухването на скандала с извънбрачното дете на актьора, което му коства 25-годишен брак, Милдред Баена запази пълна дискретност.

Тя позира за медията със сина си и споделя в нея, че когато синът й Джоузеф научил кой е баща му, той казал само "Супер!".

Баена не била съвсем сигурна дали Шварценегер е бащата, но с времето приликата станала очевидна. "Стана по-ясно с времето. Знаех, че Арнолд е бащата, а може би с годините, когато Джоузеф растеше и заприличваше на него и той (Арнолд) се е чудел. Но той никога не каза нищо", допълнила Баена. Съпругата на бившия губернатор Мария Шрайвър също станала мнителна, защото всички обсъждали поразителната прилика.

Накрая тя попитала помощницата в прав текст дали детето е от съпруга й и силно се разстроила след положителния отговор. "Тя се разплака с мен и ми каза да се изправя, както бях коленичила - спомнила си Баена. Държахме се за ръце и аз й казах, че Арни не е виновен, защото за това са необходими двама души".

Свързани новини