search icon

Съдби

Надя: И двамата с Константин искахме това дете!

Въпреки красивите колежки и фенки, Надя не ревнува засега, но и Коцето не й е давал поводи

“Щастлива съм, че това е моят мъж, че съм успяла да го пленя и той да ме хареса”, заяви половинката на Коцето - Надя, пред “Отчаяните съпруги” Вихра и Мая в “Станция Нова”.

Въпреки красивите колежки и фенки, Надя не ревнува засега, но и Коцето не й е давал поводи.

Надя сподели, че от колежките на Константин най-близка приятелка й е Преслава. Тя разказа и че нещата между двамата влюбени се развили постепенно - “Мисля, че той направи първата крачка, за да се влюбя в него”, допълни Надя и призка, че е минало много време преди да има по-близък физически контакт между тях.

Първата среща между Коцето и родителите на Надя минала много весело, главно защото бащата на Надя имал невероятно чувство за хумор, също като певеца.

Относно спекулациите, че Константин се оженил за нея, защото е била бременна, Надя заяви за зрителите на “Отчаяните съпруги”, че Коцето й е предложил брак 2 месеца и половина преди да забременее, а предложението за датата 17 септември дошло от братовчедката на певеца. Надя разказа, че е забременяла по време на екскурзия в Тайланд и че и двамата са искали това дете.

Любопитен факт е, че съпругата на Константин останала без брачната си халка още на другия ден след сватбата. Заради подпухналите от бременноста й пръсти, се наложило халката да бъде срязана. Някъде вкъщи пък бил паднал годежният й пръстен и до сега не го е намерила, разказва тя. “Това пък е добър повод Коцето да ти купи друг”, веднага дадоха идея “Отчаяните съпруги”.

Източник: planeta.tv

Свързани новини