search icon

Любопитно

Николета става президент, Ванко 1 – вице

„Срам ме е от тези хора! За пръв път наистина се почувствах засрамен, че съм българин”, коментира потребител във Фейсбук, след видеото „Истински обичана”

Народът иска Николета Лозанова да бъде следващият президент на България. За нейно вице предлагат Ванко 1, а познайте кой щял да бъде министър на културата? Валери Божинов.

Това не е шега, а реална извадка от бг форумите. Разбира се, издигането на Николета Лозанова за президент е чиста проба проява на ирония от страна на форумци. След като излезе дуетното парче на плеймейтката и Ванко 1, във форумите това е една от най-коментираните теми. Но с лошо. Оказва се, че народът гледа с неприязън на изявите на фаталната плеймейтка, още повече на новото й амплоа – певица.

Парчето „Истински обичана” предизвика откровено негодувание сред интернет аудиторията. То бе представено в „Директно с Карбовски”, чиито зрители останаха неприятно изненадани, че журналистът „е паднал толкова ниско и се занимава с подобни незначителни теми”.

Колкото до отзивите за гостуването на Николета и Ванко 1 и новото им видео, форумци определено не спестиха обидите си. „Срам ме е от тези хора! За пръв път наистина се почувствах засрамен, че съм българин. Подобна пошлост, дребнотемие и откровена простия са недопустими в ефир”, коментира възмутен потребител във Фейсбук, малко след като бе излъчено промото на видеото „Истински обичана”.

Зрители коментират плачевните певчески способности на Николета Лозанова, както и „плиткоумното й поведение” на екран. „Всъщност цялата ни музикална гилдия е такава. Малко са певиците, които наистина могат да пеят. Повечето са като Николета – грачат пред микрофона само защото са любовници на някой си”, коментират форумци.

Валери Божинов също не е пощаден от зрителската оценка. След всеобщото възмущение на интернет потребителите всички дружно решават, че трябва да издигнат Николета Лозанова за президент, Ванко 1 – за вице, а Валери да ни е културен министър. Защото цялата ни държава била такава, пише razkritia.com.

Свързани новини